Live Stream

Verbreed het bereik van uw event door een Live Stream.

Livestream: Uw event vastleggen en live uitzenden via Internet! Uw event kan door middel van een live-streaming zowel live als achteraf gevolgd worden door iedereen die niet fysiek aanwezig kan zijn. Het bereik van het event wordt hierdoor vele malen groter.

Laat bijvoorbeeld een event in het buitenlandĀ  door ons registreren, zodat het in Nederland gevolgd kan worden! Daarnaast kunt u na afloop van het event de opgenomen livestream op uw website plaatsen zodat het ook later nog terug te kijken is.

Hoe gaat het in zijn werk?

Het is aan u wat er uit eindelijk weer gegeven wordt op de livestream, u kunt kiezen voor aantal opties:

De meest uitgebreide versie is een ontworpen achtergrond template met eventueel logo van de klant of naam van het event met aan de ene kant het camerabeeld en daarnaast de presentatie van de spreker. Zo zijn de spreker en de presentatie goed te volgen voor de mensen die er niet bij kunnen zijn.

Het is ook mogelijk om de focus te leggen op de presentatie met daarbij een klein beeld van de spreker, denk hier bijvoorbeeld aan een nascholing of een studie presentatie zodat de cursisten het later terug kunnen kijken.

Een mogelijkheid is ook om alleen de presentatie weer te geven en de stem van de spreker te laten horen. Zo heeft u dus volledig de presentatie op het scherm en kunt u mee luisteren.

De mensen die mee kijken, krijgen een beveiligde link met eventueel een wachtwoord. Zo voorkomt u dat er ongewenste mensen meekijken tijdens uw event. Deze link blijft actief tijdens het event en na afloop kunnen wij de opgenomen livestream naar u toesturen.

Meer weten?

Neem contact met ons op.

Ik heb interesse