Online Aandeelhoudersvergaderingen (AVA)

Door de Corona maatregelen gaan we anders vergaderen en beslissen. Dat kan heel goed online, als je de juiste partner hebt. AV Brothers is al jaren de specialist in AVA’s, stemsessies voor politieke partijen (VVD, CDA, CU) en bijvoorbeeld fusies en overnames. Onze stemsystemen zijn offline en online te gebruiken. Dus nu met de beperkende maatregelen doen we alles online in onze studio’s, veilig en betrouwbaar. In de toekomst in de 1,5 meter economie kunnen we toe naar een mix tussen offline en online.

Online AVA in onze studio’s of op locatie

U heeft qua locatie, techniek en catering geen omkijken. Wij hebben alles in huis voor een succesvolle aandeelhoudersvergadering. De bestuurders komen naar de studio en samen zorgen wij er voor dat alles perfect verloopt. Er is keuze uit een normale en een XL studio. De studio’s zijn gevestigd in Amersfoort. We hebben ook goede afspraken met (evenementen) locaties in o.a. Amsterdam, Harderwijk en Den Haag. Heeft u zelf een locatie op het oog, dan kan dat natuurlijk ook.

Online Aandeelhoudersvergaderingen inclusief:

  • Professionele techniek (beeld, licht en geluid)
  • Uitstekende internetverbinding met backup lijn
  • Betrouwbaar en controleerbaar Online stemsysteem
  • Moderator functie voor vragen van aandeelhouders
  • Technisch regisseur

Onze volledige crew ondersteunt u tijdens de AVA. Ons team bestaande uit regisseurs, scripters, technici, cameramannen en contentspecialisten weten als geen ander wat er op het spel staat. Onze mensen zijn kundig, communicatief sterk en spreken uw taal.

Aandeelhoudersvergaderingen en stemsessies zijn een onderscheidend specialisme van ons. Wij werken o.a. voor:

Meer weten over Online AVA’s?

Ik heb interesse