Beeld, geluid en licht voor congres
& zakelijke events

Haarscherp beeld, perfect geluid en sfeervol licht dragen bij aan een onderscheidend event, en dat is precies wat u wilt bereiken met het organiseren van uw congres:

  • Een dag die mensen niet snel vergeten
  • Mensen delen foto’s van het congres/event op sociaal media
  • Bij een eventuele evaluatie zal de beoordeling van de gehele dag hoger zijn

Beeld

Al vele jaren werken wij voor diverse medische en tandheelkundige verenigingen. Dat wij deze specifieke klanten bedienen heeft een reden. Tijdens de congressen wordt er bijvoorbeeld toegelicht hoe een tandheelkundig probleem moet worden opgelost. Hierbij moet de specifieke informatie van het betreffende onderwerp haarscherp en in de juiste kleuren op het scherm worden geprojecteerd. Deze overdracht is van essentieel belang voor de sprekers en de genodigden van het congres. AV Brothers is in het bezit van een breed assortiment van beamers om onder andere deze specifieke doelgroep te kunnen bedienen.

Voor perfect beeld tijdens uw congres bent u bij ons in goed handen.

Op locatie

Met onze jarenlange ervaring in het technisch verzorgen van congressen en evenementen zijn wij op veel locaties geweest en weten wij veelal of de bestaande techniek toereikend is voor uw event. Wanneer een locatie niet bekend is, dan nemen wij graag contact op met de locatie of gaan we langs om de zaal te bekijken alvorens we een offerte toesturen.

Geluid

Geluid is voor uw congres of business event een van de belangrijkste onderdelen. Door goed geluid en een juiste spreiding blijven de bezoekers geconcentreerd en ontspannen luisteren. Met als gevolg dat de sprekers ontspannen staan te presenteren.

Bij AV Brothers werken verschillende audio specialisten die u kunnen adviseren met betrekking tot geluid. Ze geven advies over wat er bij goed geluid komt kijken:

  • Wat is er nodig om de ideale spreiding te behalen?
  • Wat voor en hoeveel microfoons zijn er nodig? (draadloos en bedraad)
  • Wat voor installatie is er nodig? Gaat het om spraak of is er meer nodig omdat er ook een band komt optreden.

Licht

Licht kan een onverwachte meerwaarde zijn voor uw event. Wanneer geluid en beeld goed geregeld zijn, vergeet het licht dan niet…

Het begint vaak bij het uitlichten van de spreker. Hier mee wordt voorkomen dat de spreker wegvalt. Het onderdeel sfeerlicht is misschien wel een van de breedste begrippen die er is op het gebied van AV. Sfeerlicht kan bij dragen aan de locatie waar het congres plaatsvindt maar het heeft ook invloed op de stemming van uw bezoekers. Als zij binnen komen in een sfeervol uitgelichte zaal voegt u een ‘WAUW effect’ aan uw event toe.

Meer weten?

Neem contact met ons op.

Ik heb interesse