Hybride Evenementen & Congressen

Wat is Hybride? En wat kan het voor u betekenen.

Livestream: Uw event vastleggen en live uitzenden via Internet! Uw event kan door middel van een live-streaming zowel live als achteraf online gevolgd worden door deelnemers die niet fysiek aanwezig kan zijn. Het bereik van het event wordt hierdoor vele malen groter.

Laat bijvoorbeeld een event in het buitenland door ons registreren, zodat het in Nederland gevolgd kan worden! Daarnaast kunt u na afloop van het event de opgenomen livestream op uw website plaatsen zodat het ook later nog terug te kijken is.

Live Stream

Door middel van onze Live Stream Box worden de beelden van het podium, de presentatie(s) en de audio gecombineerd gestreamd. Zo heeft u thuis het gevoel echt aanwezig te zijn. Het publiek kan op afstand zelfs deelnemen met polls en vragen stellen.
 

Hoe werkt een live stream?

Het is aan u wat er uit eindelijk weergegeven wordt op de livestream, u kunt kiezen voor aantal opties:

  • De meest uitgebreide versie is een ontworpen achtergrond template met eventueel logo van de klant of naam van het event met aan de ene kant het camerabeeld en daarnaast de presentatie van de spreker. Zo zijn de spreker en de presentatie goed te volgen voor de mensen die er niet bij kunnen zijn.
  • Het is ook mogelijk om de focus te leggen op de presentatie met daarbij een klein beeld van de spreker, denk hier bijvoorbeeld aan een nascholing of een studie presentatie zodat de cursisten het later terug kunnen kijken.
  • Een mogelijkheid is ook om alleen de presentatie weer te geven en de stem van de spreker te laten horen. Zo heeft u dus volledig de presentatie op het scherm en kunt u mee luisteren.

De online bezoekers krijgen een beveiligde link, eventueel met wachtwoord. Zo voorkomt u dat er ongewenste mensen meekijken tijdens uw event en bent u goed beveiligd. Na afloop kunnen wij de opgenomen livestream voor u online beschikbaar houden!

Meer weten over hybride evenementen?

Ik heb interesse