Business events /congressen

Organiseren van een business event of congres

U staat voor de mooie uitdaging een business event te organiseren! Maar waar te beginnen? Of het nu gaat om een groot congres, evenement of bedrijfsfeest, AV Brothers helpt u bij de audiovisuele invulling. Hoe minimalistisch of uitgebreid u het ook wenst, wij denken met u mee en altijd in oplossingen! Onze kracht ligt in het feit dat wij in de voorbereidingsfase al nauw betrokken zijn als adviseur, waardoor wij samen als 1 team naar het hoogst haalbare kunnen streven. Vervolgens is het aan ons om dit plan te realiseren. Wij blijven gedurende het hele traject uw aanspreekpunt! Onze technici zijn een verlengstuk van uw organisatie op de grote dag.

Een onvergetelijk business event voor uw gasten

Ons doel is een tot in de puntjes verzorgde uitgevoerde productie, waarbij alle stukjes perfect in elkaar passen: sprekers die de perfecte ondersteuning krijgen, mooi licht, timing, strak beeld en perfect geluid. Het is ons vak en specialisatie om u volledig te ontzorgen en de regie in handen te nemen, zodat u zich op uw gasten kunt richten. Wij zijn ervaren in business events van 50 tot 5.000 personen in binnen- en buitenland.

av-brothers-project-ledencongres-1
locatiepartner-flint-theater-evenementen-congressen
AV Brothers Project Winterproef

Beeld, licht, geluid en regie

Bij uw business events gaat het om uw sprekers en uw gasten. Beiden zijn uw klant. U wilt hen een perfecte beleving meegeven. Daar komt veel techniek bij kijken. Onze mensen zijn experts in:

  • Geluidsondersteuning voor sprekers
  • Videoregie voor al uw presentaties en films
  • Content (co)creatie om alles in 1 stijl te presenteren
  • De juiste verlichting om een sfeer naar wens te creëren
  • Onze ervaren technisch producent neemt graag de regie voor u in handen

Show blocks

Voor uw evenement kunt u de keuze maken uit diverse show blocks voor Awards, bekendmakingen, onthullingen, etc. Denk aan korte show momenten in bijvoorbeeld James Bond, Eye of the Tiger, Glitter of juist uw eigen thema. Het doel is uw bezoekers een “wauw moment” te laten beleven. Wij hebben standaard content en show blocken die wij continu door ontwikkelen en kunnen aanpassen aan uw specifieke wensen.

Interactief business event

Bekijk ook eens ons eigen stemsysteem met haar vele mogelijkheden om uw business event actiever te maken!

Door het hele land en daarbuiten…

Voor gerenommeerde partijen hebben wij op uiteenlopende locaties de technische aankleding mogen verzorgen op het gebied van beeld, licht en geluid. Door onze ervaring staan wij niet snel voor een verrassing. Onze kennis en ervaring over de kwaliteiten van de diverse locaties delen wij graag met u!

Wij hebben ervaring in onder andere de volgende locaties: Studio21 Hilversum, Hilton Antwerpen, De Flint Amersfoort, Theater Amsterdam, RAI Amsterdam, Okura Amsterdam, Concertgebouw Amsterdam, Figi Zeist, Kontakt der Kontinenten Soesterberg, Jaarbeurs Utrecht, Mediaplaza Utrecht, Palais des Congrès Parijs, IJsselhallen Zwolle, Mercure Hotel Amersfoort en Zwolle, Regardz de Eenhoorn Amersfoort en vele anderen.

Apparatuur

  • Beamers die aan de hoogste projectie eisen voldoen
  • Draadloze headset microfoons, speakers, paneldiscussie sets etc.
  • Sfeerlicht en showlicht effecten
  • Al het denkbare wat u nodig heeft!

Wanneer wij voor u de technische productie uitvoeren hoeft u uiteraard niet na te denken over welke apparatuur nodig is. Wij vullen uw wensen in en vallen u niet lastig met technische details.

Meer weten?

Neem contact met ons op.

Ik heb interesse