Online & Hybride Events

Uw bereik verbreden? Ga online!

Iedereen komt natuurlijk het liefst bij elkaar op een fysiek evenement, maar vaak blijkt dat met de toevoeging van een online element het bereik flink word verbreed! Door een evenement hybride te maken bied u voor iedere deelnemer een gepaste oplossing om te kunnen deelnemen.

Break-outs, Kennis-sessies en alle andere elementen kunnen met de integratie van een online platform makkelijk worden meegenomen, op deze manier heeft u altijd de hoogste deelname voor elke sessie. Alle interactie van zowel de deelnemers thuis als de bezoekers op locatie kunnen op een centrale plek worden beheerd en gemodereerd, zo ook stemmingen voor uw Aandeelhoudersvergaderingen (AVA) en AlgemeneLedenVergadering (ALV)

Zoek de balans

Organiseert u meerdere bijeenkomsten per jaar, dan kunt u er ook voor kiezen om een combinatie te realiseren tussen Hybride/ volledig fysiek en online evenementen. Op deze manier bespaart u kosten en behoud u nog steeds hetzelfde ritme. Online deelname aan evenementen is in deze tijd dagelijkse kost, daarom is het vinden van de balans belangrijk voor uw deelnemers.

Online met Webinary

AV Brothers is als label van Business Event Group nauw betrokken bij Webinary, zij zijn de specialist in het realiseren van Online events. Samen maken wij de ideale combinatie tussen de fysieke en online evenementen wereld, en voor u betekent dit dat er één aanspreek punt is voor de gehele productie. Dit houd de communicatie kort, duidelijk en altijd actueel.

Wilt u het evenement volledig online organiseren? Webinary bied een mooie combinatie van studio’s aan die volledig naar uw wens en/of huisstijl kan worden ingericht. Bekijk hieronder meer informatie over de studio’s.

Studio’s in Amersfoort & On Tour

In de Webinary studio’s in Amersfoort treft u een GreenScreen studio, een Webinar/ Talkshow Studio en een Live XL Studio voor Online en Hybride Evenementen. Midden in Nederland, perfect bereikbaar met OV en auto in de voormalige Prodent fabriek. Wij verzorgen webinars, online persconferenties, aandeelhoudersvergaderingen, congressen en e-learnings. Alle online events zijn Live te volgen en worden On Demand beschikbaar gesteld op ons platform of uw platform.

 

1. Webinar Studio

2. Talkshow Studio

4. XL Studio

3. Studio on Tour

Meer weten over Webinary?

Ga naar de website