Over ons

Waar wij voor staan

AV Brothers is specialist in audiovisuele ondersteuning van business events en congressen. De drijvende krachten achter AV Brothers hebben een unieke mix van ervaring in business events en de zakelijke dienstverlening.
Onze mensen voldoen niet aan het standaard profiel voor onze branche. Wij selecteren op communicatieve skills, houding en inzicht. Wij hebben een doorlopend opleidingsprogramma om onze mensen het beste uit zichzelf te laten halen. Zo vindt u bij ons het type partner waar u prettig mee schakelt.

Jeroen Verhagen
Projectmanager

Het lijkt mij fantastisch om, samen met u, uw evenement, congres of bijeenkomst te realiseren. De basis? Een klik en goede afspraken waarin uw persoonlijke eisen en wensen zichtbaar worden.
Met een strakke regie, goed geluid, uitstekend beeld, sfeervolle verlichting en goede performers. Aangevuld met bijvoorbeeld een stemsysteem.
Met de regie strak in handen en alles tot in de puntjes voorbereid, zodat tijdens het event alles volgens afspraak wordt uitgevoerd en u tevreden kan terug kijken op een geslaagd event.
Als AV Brothers zijn wij graag een bron van inspiratie voor u.

Wiebe Lempke
Projectmanager

Met het team van AV Brothers werk ik aan een organisatie waar passie voor beleving & live samensmelten. Bij ons komt een unieke mix van ervaringen samen: events, techniek, hospitality én zakelijke dienstverlening. Daarom bestaat ons klantportfolio uit corporates, overheden en medisch gerelateerde organisaties. Als projectleider, producent en ondernemer werk ik samen met u in een hybride model naar het event toe en zorg ervoor dat u zich op uw gasten kunt richten.

Sara Louws
Projectmanager

Stel je voor: een evenement waar alles op rolletjes loopt, waar samenwerking de sleutel is tot bruisende ideeën en waar elke bezoeker een zorgeloze dag beleeft. Dat is waar ik voor sta. Als een spin in het web van organisatie en creativiteit, breng ik jouw evenement naar nieuwe hoogten. Samen maken we van elke gelegenheid een onvergetelijke ervaring.

Julian de Kruijf
Av Specialist

Thomas Prins
Contentn Specialist