Videoproducties

Video-verslag, Teaser, Videomapping, Kennisoverdracht door video-opnames.

Wanneer u een business event of congres organiseert, kunt u dat laten vastleggen in beeld en geluid. Wij nemen met u een draaiboek door en vervolgens heeft de cameraman /-vrouw al bij het maken van de shots precies in gedachten hoe dit in uw film naar voren gaat komen. Zo garanderen we de beste en mooiste producties. Het team AV Brothers heeft tal van mogelijkheden op gebied van video.

Sfeerimpressie

In een sfeerimpressie van het event wordt de beleving en sfeer van de bezoeker overgedragen aan de kijker. Zo creëer je niet alleen een mooie terugblik maar ook een vooruitblik of voor een volgend event.

Promotiefilm/ Teaser

Op basis van bestaande beelden maken wij een korte video/film met passende muziek en/of ingesproken tekst. Met een pakkende boodschap en sfeerimpressie kunt u snel en doelgericht uw toekomstige gasten enthousiasmeren deel te nemen.

Reportage/ Naslagwerk

U kunt er ook voor kiezen een reportage te maken van een congres in bijvoorbeeld het buitenland. Naderhand kan deze reportage tijdens een ander event of online worden gebruikt om belangrijke informatie te delen met een groter publiek.

Voorbeeld video’s

Videomapping

Een stilstaand object of gebouw omtoveren tot een bewegend decor?
Videomapping biedt dè uitkomst. Met videomapping creëer je een WAUW effect tijdens je event, of introductie van een nieuw product. Een stilstaand voorwerp komt in beweging of een gebouw komt tot leven! In onze studio worden de spectaculaire beelden samengesteld en passend gemaakt. Kijk hier ter inspiratie naar de adembenemende beelden van de Videomapping op de Onze Lieve Vrouwetoren.

Meer weten?

Neem contact met ons op.

Ik heb interesse