Bouw en Infra Park

Bouw en Infra Park

Het Bouw & Infra Park in Harderwijk is dé bedrijvencampus en hét congrescentrum voor de bouwnijverheid, vastgoedsector en alle daaraan verwante branches. Het uitgestrekte terrein ligt direct aan de A28 en aan de rand van het bos. Op het park zijn verschillende organisaties gevestigd die actief zijn in de bouw- en infrasector of zich daar nauw mee verbonden voelen.

Congrescentrum

In het congrescentrum vinden in de moderne vergaderzalen zakelijke bijeenkomsten en evenementen plaats, zowel georganiseerd door bedrijven uit de sector, maar ook door vele daarbuiten.

Industriële evenementenhal

De onlangs aangepaste evenementen hal biedt tal van mogelijkheden voor uw congres of evenement. Met de gigantische stalen spanten en hoogte van de zaal heeft de locatie een unieke industriële sfeer. Samen met het oppervlak en bijvoorbeeld de grote roldeuren (waar zelfs vrachtwagens naar binnen kunnen) biedt de evenementenhal eindeloos veel mogelijkheden.

Ligging

Het Bouw en Infra Park ligt in Harderwijk aan de A28. Het heeft een eigen parkeerterrein waar men gratis kan parkeren en er is op het terrein een kleinschalig hotel aanwezig. Door de centrale ligging en bijkomende diensten is de locatie alles wat men nodig heeft voor een congreslocatie.

Nieuwsgierig?

Graag laten wij u de mogelijkheden van de locatie zien tijdens een rondleiding. Uw contactpersoon van de locatie is Nienke Drogt en zij is te bereiken op 0341-499000. U kunt natuurlijk ook alvast een kijkje nemen op de website!

 

Meer weten?

Neem contact met ons op.

Ik heb interesse