De Prodentfabriek / De nieuwe stad

De Prodentfabriek / De nieuwe stad

Het historisch fabrieksterrein vlakbij het centrum van Amersfoort, is gevestigd in De Nieuwe Stad. Een bijzondere plek waar betrokken ondernemers elkaar versterken, waar gebruik boven bezit gaat, waar slimme ideeën en samenwerking ontstaan en waar wij gezamenlijk van onderop een innovatieve microstad bouwen.

De Prodentfabriek huisvest zo’n 70 ondernemers en is tevens de ideale locatie voor het organiseren van een bijeenkomst, congres, workshop of presentatie. De Prodentfabriek heeft goede contacten en prijsafspraken met leveranciers op het gebied van licht en geluid, presentatie benodigdheden, inrichting en catering.

Uniek

De industriële uitstraling en de unieke ligging, vlakbij het centrum van Amersfoort, maakt de Prodentfabriek tot dé plek om klanten, partners of feestgangers te ontmoeten en te inspireren. Met de oude productiehal en de beschikking over meerdere subruimtes is de Prodentfabriek één van de grootste evenementenlocaties in Amersfoort.

Robuust

De fabriekshallen ademen de robuuste industriële sfeer uit van weleer. Met een goede neus zou je nog kunnen ruiken dat er in de ruimtes tandpasta werd gemaakt, al zeggen de grote letters ‘PRODENT’ op het dak meestal al genoeg.

Karakter

De Prodentfabriek is een industrieel monument, op een historisch terrein met karakter. Een gebouw dat niet is weg te denken uit de regio. Een evenementen-locatie met een ziel.

Meer informatie kunt u vinden op www.prodentfabriek.nl en www.denieuwestad.nl.

Meer weten?

Neem contact met ons op.

Ik heb interesse