Eenhoorn Amersfoort

Eenhoorn Amersfoort

Vergaderen in Amersfoort? Ruimte nodig voor uw klantendag, training of personeelsfeest? Dan bent u bij Meeting Center Eenhoorn Amersfoort aan het juiste adres. Het moderne gebouw met multifunctionele vergaderfaciliteiten heeft alles in huis om elke bijeenkomst te laten slagen. Uw evenement is maatwerk voor ons. Wij zorgen ervoor dat u zich thuis voelt. Bekijk ook onze locatiebrochure.

Uitstekend bereikbaar

Meeting Center Eenhoorn Amersfoort is zowel met openbaar vervoer als met de auto makkelijk te bereiken. De locatie ligt op vijf minuten vanaf de A28 en op slechts 84 stappen van het Centraal Station van Amersfoort. Parkeren? Geen probleem. Meeting Center Eenhoorn beschikt over een eigen parkeerterrein.

Congres in Eenhoorn Amersfoort

Unieke ruimte nodig voor uw congres? De bijzondere Rondeelzaal is met 320 vierkante meter dé ideale plek voor bijeenkomsten tot maximaal 350 personen. De foyer kan voor u worden ingericht als aparte ontvangstruimte voor uw gasten of als standruimte. Daarnaast is deze ruimte onder de Rondeelzaal handig voor de lunch of te gebruiken als break-out room. Professioneel geluid, een vast podium, projectiewand en beamer maken de Rondeelzaal tot een gewilde ruimte voor congressen, evenementen en feesten. En omdat wij over 25 subzalen beschikken kunnen wij al uw workshops tijdens uw bijeenkomst faciliteren.

Vergaderen in Eenhoorn Amersfoort

Op zoek naar een toplocatie voor uw bijeenkomst of themadag in het midden van het land? Waar alles mogelijk is? Meeting Center Eenhoorn is dé vergaderlocatie in hartje Amersfoort. Comfortabel en sfeervol ingericht. Meeting Center Eenhoorn is uitstekend geschikt voor allerlei soorten bijeenkomsten. Van kort overleg tot congres. Onze vergaderarrangementen kunt u geheel naar uw wens inzetten voor ieder soort vergadering: van 2 tot 350 personen. Wij zorgen goed voor u en uw gasten.

Bijeenkomst in de zomer

Ook deze zomervakantie geven wij u de ruimte! Want dan is Eenhoorn Amersfoort gewoon geopend. In de maanden juli en augustus gelden er speciale tarieven. Wilt u meer informatie of wilt u een van onze medewerkers spreken? Bel dan met 033 – 467 37 30 of mail naar welkom@eenhoornamersfoort.nl, wij informeren u graag over de diverse mogelijkheden.

Meer informatie kan je vinden op www.eenhoornamersfoort.nl.

Meer weten?

Neem contact met ons op.

Ik heb interesse