Om geld in te zamelen voor de Voedselbank Amersfoort, werd er eind december 2018 in Concordia te Hoogland een benefiet-event georganiseerd. AV Brothers was erbij om de lichtshow te verzorgen om op die manier een steentje bij te dragen aan het goede doel.


#lichtshow, #technische ondersteuning, # goede-doel


De Voedselbank Amersfoort zorgt ervoor dat vandaag de dag in 580 gezinnen worden voorzien van eten. Gezinnen die te weinig inkomen hebben om eten te kopen, kunnen bij de voedselbank terecht voor voedselpakketten. Naast voedsel kan men ook terecht voor meer praktische zaken; uit speciale fondsen worden bijvoorbeeld een wasmachine of schoolgeld voor de kids geleverd. Daarnaast zijn er ook vrijwilligers die mee denken wanneer je op financieel vlak vastloopt. Wanneer je heel krap bij kas zit kan dat heel ingewikkeld zijn en krijg je hier hulp aangeboden.

Tijdens de avonden werd er Live muziek gespeeld uit de Top 2000 door 12 gelegenheidsmuzikanten uit de regio Hoogland. Met een zeer geslaagd feest als resultaat. Jos en Julian van AV Brothers verzorgden de licht- techniek voor de muzikanten, Julian was er beide avonden bij om een geweldige lichtshow te geven.

Vincent Tomassen: ‘Wij willen jullie bedanken voor de ondersteuning van het bijzonder geslaagde en regionaal unieke event Top2000 Live! in Concordia. Mede door jullie inzet en hulp kunnen wij terugkijken op twee geweldige avonden. Maar liefst meer dan 900 bezoekers hebben genoten op 28 en 29 december van Live muziek uit de Top2000. Ongelooflijk dat de kaarten voor de zaterdagavond al binnen 1,5 dag waren uitverkocht. Niet snel daarna waren ook de kaarten voor de vrijdagavond niet meer verkrijgbaar. De sfeer was echt super! Door de enorme opkomst konden wij een ruime bijdrage leveren aan De Voedselbank in Amersfoort.’

Voedselbank Amersfoort
Concordia – Hoogland
Artikel in het AD