Beste relatie,

Het is tijd om ons aan te passen aan de 1,5 meter economie. En dat doen we graag sámen met u. Daarom delen wij onze plannen, zodat we hierover met elkaar in gesprek kunnen en u nu direct al oplossingen kunnen bieden om uw publiek te bereiken.

In 2 stappen naar de 1,5 meter economie voor events
1. Voor producties op korte termijn is onze Webinar Studio de perfecte keuze
2. Voor de midden- en lange termijn komen wij binnenkort met een uitgewerkt plan voor Live Studio’s waar beperkt publiek gecombineerd wordt met Online deelnemers. Wij werken nu de plannen uit voor zowel Plenair als Break-Outs.

Studio oplossing korte termijn
Op dit moment mag je i.v.m. het samenscholingsverbod maar met een heel beperkt aantal mensen bij elkaar zijn en is onze studio een goed alternatief. Hier is de 1,5 meter richtlijn goed te handhaven.
Omdat alles hier al ingericht is voor professionele webinars, is dit voor nu de voordeligste optie. We werken hier met 2 camera’s, switchers, pro audio en licht, voor de spreker 2 grote schermen waarop deelnemers en zijn presentatie te zien zijn. Onze mensen zorgen dat alles vlekkeloos verloopt, qua beeld en geluid, maar ook zeker qua regie op de interactie met de deelnemers.

• Studio zonder deelnemers conform RIVM richtlijnen
• Live Video stream met spreker /paneldiscussie goed hoor- en zichtbaar
• Interactie door live vragen en opmerkingen te faciliteren (incl. moderator functie om het overzichtelijk te houden)
• Opname en kleine edit voor online beschikbaar stellen achteraf
• High-end streaming
• Perfect geluid, beeld en licht
• Setting / inrichting is volledig aan te passen aan uw wensen

Voorbeeld van hoe het Webinar er voor de Online deelnemers uit kan zien.

Referenties

We hebben in het verleden veel livestreams met interactie gedaan op grotere events. Deze kennis en ervaring zetten we nu dus in het “klein” in. In de afgelopen weken neemt de vraag naar webinars enorm toe en hebben er een aantal mogen doen voor de Guus Schrijvers Academie, UMC, GSK en DORIS Reumatologie webinars. 

Wij ontvangen u graag, eventueel digitaal, in onze studio in Amersfoort om de mogelijkheden te bespreken. U boekt onze studio inclusief crew al vanaf € 1.990 all-in (ex btw). Op 1 dag kunnen meerdere Webinars gehouden worden.

We nodigen u van harte uit om uw ideeën en suggesties met ons te delen. Samen vinden we vast een passende oplossing. Wij nemen binnenkort contact op. Stay safe!

Met hartelijke groet,

 

Team AV Brothers

Meer weten over 1,5 meter events?

Ik heb interesse