Het antwoord op het Coronavirus voor uw evenementen 
Gelukkig gaan de meeste events gewoon door, maar in bijzondere gevallen merken we dat er getwijfeld wordt aan de opkomst van (internationale) deelnemers. Graag presenteren wij ons antwoord op de Coronacrisis, zodat uw evenement door kan gaan! Voor o.a. GSK en FrieslandCampina produceerden wij reeds evenementen met live streams. En we gaan nu nog een stap verder met een Live Broadcast Studio. 

Live Stream

Door middel van onze Live Stream Box worden de beelden van het podium, de presentatie(s) en de audio gecombineerd gestreamd. Zo heeft u thuis het gevoel echt aanwezig te zijn. Het publiek kan op afstand zelfs deelnemen met polls en vragen stellen. Bekijk de livestream van de Ondernamen Awards.

Live broadcast studio

In onze studio bootsen we uw fysieke evenement na. Net als bij televisie opnames kunnen we met of zonder publiek werken en maken we er een aantrekkelijke productie van waarbij het online publiek betrokken wordt. Uw bezoekers loggen online in en u bent live! Onze studio is centraal gelegen in de oude Prodentfabriek in Amersfoort. Op een door u gewenste locatie in binnen- of buitenland kan natuurlijk ook!
Kwalitatief en budgettair een zeer interessante oplossing!

FrieslandCampina: Live stream met Azië

Voor FrieslandCampina Corporate IT mochten wij het event ondersteunen in Nederland met een live verbinding met afdelingen in Azië en andere delen van de wereld. Bekijk de video voor een impressie.