JINC slaat de brug tussen kinderen zonder rolmodellen en het bedrijfsleven. Momenteel is JINC succesvol in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Den Bosch, Almere en sinds vorige week in Amersfoort!! De Ronde Tafel Amersfoort heeft JINC gevraagd om ook in Amersfoort een vestiging te starten en heeft de organisatie begeleid richting bedrijfsleven, gemeente en scholen, waarna de professionele organisatie van JINC op eigen kracht verder gaat. JINC is gevestigd ten kantore van AV Brothers in de oude Prodentfabriek om zo kostenneutraal een eerste start te kunnen maken.

“We hebben er zeker 3 leerlingen tussen gezien die je weleens bij één van onze bedrijven terug zou kunnen zien!”

Samen met diverse andere ondernemers, bestuurders uit het bedrijfsleven en de Gemeente Amersfoort, gaf ook Wiebe Lempke op 15 april de eerste sollicitatietraining op het Trivium College te Amersfoort: “Het is mooi om nu vanuit de praktijk leerlingen inzicht te kunnen geven. Ik heb zelf ook rolmodellen uit het bedrijfsleven gehad die de moeite namen om mij iets bij te brengen. Samen met Daniel Ballijns van Optimo ERP & Payroll heb ik de training gegeven. We hebben het interactief gemaakt om echt impact te krijgen door leerlingen voor manager te laten spelen en hun klasgenoten te laten interviewen. We hebben er zeker 3 tussen gezien die je nog weleens bij een van onze bedrijven terug zou kunnen zien!”

Initiatiefnemers

De landing van JINC in Amersfoort is mede mogelijk gemaakt door De Ronde Tafel Amersfoort, met in het bijzonder de initiatiefnemer Pim de Vogel.

Verbonden organisaties

Josef Lamplmeyer van Voestalpine Polynorm

Gerard Spoor van Van Dusschoten Autoverhuur

Daniel Ballijns van Optimo ERP & Payroll

Landelijk verbonden organisaties zijn KLM, CapGemini, AlbertHeijn, Coca Cola, etc.

Meld je aan!

Staat je naam hier nog niet tussen, meld je dan aan via www.jinc.nl.