AV Brothers, gevestigd in Amersfoort, is gespecialiseerd in het verhuren van mobiele outdoor LED-schermen, zowel binnen als buiten Nederland. Ons bedrijf, met een ervaring van meer dan 10 jaar, heeft recent geïnvesteerd in de nieuwste technologieën en heeft het aanbod uitgebreid met 20m² en 60m² mobiele LED-schermen. U kunt ons vinden op verschillende evenementen en festivals, waar onze schermen worden ingezet.

Daarnaast zijn wij technisch producent en uitvoerder van zakelijke evenementen. Onze drijvende krachten hebben een unieke mix van ervaring in business events en zakelijke dienstverlening. Wij selecteren onze medewerkers op basis van communicatieve vaardigheden, houding en inzicht. Bij AV Brothers hebben we een doorlopend opleidingsprogramma om het beste uit onze medewerkers te halen, waardoor wij het type partner zijn waarmee u prettig kunt samenwerken.

Wie bij AV Brothers aanklopt kan vanaf nu rekenen op een integraal dienstenpakket en perfect op elkaar ingespeelde partners. Het is hierdoor voor relaties gemakkelijker geworden om alle activiteiten voor video, licht en geluid goed onder te brengen.

Meer informatie:

AV Brothers
Oude Fabriekstraat 8  3812 NR Amersfoort
033–752 00 75  –  jeroen@avbrothers.com