Donderdag 15 september – Prodentfabriek Amersfoort
Over de impact van digitale innovatie op mens, maatschappij en werk. Een dag die laat zien dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Is het onvermijdelijk om mee te gaan of hebben we een keuze? Is het überhaupt een recht om niet te willen? INFOMANIA gaat in op de mogelijkheden van digitale innovatie, maar stelt de mens centraal.

Sprekers vanuit het bedrijfsleven, het onderwijs en de overheid vertellen over de kansen en uitdagingen die digitale innovatie ons biedt. Wat is het effect van ICT-gebruik op het brein? Wat doet virtual reality met onze zintuiglijke waarnemingen? Hoe beheers je veiligheids- en privacy risico’s als je met software werkt? Hoe verging de digitale transformatie andere Nederlandse organisaties? En wat kan digitale innovatie jou als persoon of jouw bedrijf opleveren en waar moet je rekening mee houden?

Eppo van Nispen-tot Sevenaer is dagvoorzitter en bijt het spits af samen met stand-up filosoof, ideeënbedenker en schrijver Martijn Aslander. Tijdens de lunch beleef je de allerlaatste technologische snufjes op Future Calling en kun je netwerken met gelijkgestemden uit de branche. Tickets zijn nu beschikbaar!