Ons nieuwe label!

Om onze klanten nog beter en op een breder gebied te kunnen bedienen is er naast AV Brothers een nieuw label in het leven geroepen!

U kent AV Brothers als breed inzetbaar technisch specialist bij uw zakelijke evenementen en congressen. Met al het denkbare op gebied van licht, geluid, beeld en de bijbehorende ondersteuning bedienen wij u als klant. Van het concept tot aan het onderscheidend eindresultaat zijn wij nauw betrokken bij uw event. Persoonlijke betrokkenheid en strakke regie staan daarbij hoog in het vaandel.

Om ons service en diensten rondom de zakelijke evenementen en congressen nog breder te trekken is er een nieuw label in het leven geroepen. Met trots introduceren wij:

Business Event Group is uw partner en co-creator voor uw business events.

Het creëren, faciliteren en managen van (internationale) zakelijke evenementen in co-productie met onze klanten en partners met de beste producties als resultaat, dat is wat wij doen!

Op basis van uw vraag en wensen gaan wij aan de slag, met een hybride samenwerking als resultaat. Wat betekent dat u bij ons terecht kunt voor de gehele of gedeeltelijke organisatie van uw event. Expertises waar u hierbij aan kunt denken zijn: eventmanagement, registratie, catering, hospitality.

Hiermee bieden wij u dè One-stop-shop voor uw business events.

www.businesseventgroup.com