Congres ondersteuning voor Friesland Campina 2016, 2017 & 2018 Rol van Av Brothers: Congres ondersteuning op technisch gebied. Het Congres voor Corporate IT van Friesland Campina in enkele woorden weergegeven: Spectaculair, meeslepend, energiek. De wervelende gastheer op het podium maakte de dag al uniek. De verschillende onderdelen van het programma maakte het totaalbeeld van een onderscheidend […]

Congres ondersteuning voor Friesland Campina 2016, 2017 & 2018

Rol van Av Brothers: Congres ondersteuning op technisch gebied.

Het Congres voor Corporate IT van Friesland Campina in enkele woorden weergegeven: Spectaculair, meeslepend, energiek.

De wervelende gastheer op het podium maakte de dag al uniek. De verschillende onderdelen van het programma maakte het totaalbeeld van een onderscheidend event compleet. Gedurende de dag bestond het programma uit presentaties over analyses, statistieken en strategieën van het bedrijf, diverse sprekers en workshops tijdens de subsessies tot interactieve onderdelen met het scannen van QR codes en een live-verbinding met Azië.

Congres Ondersteuning

Friesland Campina maakte op heel veel vlakken gebruik van techniek, voor AV Brothers een belangrijke taak om dit soepel te laten verlopen. Een soepele verloop op dit gebied maakt het event af. In dit geval ging het om de volgende diensten:

Techniek, technische regie en sprekers begeleiding in de Plenaire ruimte.
Techniek en ondersteuning in de diverse subruimtes.
Videoreportage, waarvan een compilatie van het event werd gemaakt.
Live-verbinding met het buitenland tijdens de plenaire sessie.
Interactieve tools voor hogere betrokkenheid van de deelnemers
Videoreportage, waarvan een compilatie van het event werd gemaakt.