Gouden-Parel Uitreiking Rol van AV Brothers: Breedbeeld scherm (9x3m), Live Stream, Technische regie, Licht geluid en beeld. OnderNamen is een regionaal ondernemersplatform dat zich voornamelijk richt op MKB ondernemers. Naast de maandelijkse netwerk bijeenkomsten is er een jaarlijkse uitreiking van de Parel van het Jaar. Voor deze uitreiking werden dit jaar de genodigden ontvangen in […]

Ondernamen-amersfoort-av-brothers-productie-9x3scherm-livestream

Gouden-Parel Uitreiking

Rol van AV Brothers: Breedbeeld scherm (9x3m), Live Stream, Technische regie, Licht geluid en beeld.

OnderNamen is een regionaal ondernemersplatform dat zich voornamelijk richt op MKB ondernemers. Naast de maandelijkse netwerk bijeenkomsten is er een jaarlijkse uitreiking van de Parel van het Jaar. Voor deze uitreiking werden dit jaar de genodigden ontvangen in de prachtige Sint Joris Kerk in het centrum van Amersfoort.

Twee maanden lang strijden de genomineerde voor de titel van de Parel van het Jaar. De genomineerden werden tijdens de avond met een ‘ranking de parels’ in het zonnetje gezet waarbij Danny Rietveld fungeerde als gastheer. Middels een gouden enveloppe werd de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt. Gefeliciteerd Aart Veldhuizen van VBC Notarissen!

Sfeer, sfeer, sfeer….

De Sint Joris Kerk werd van binnen prachtig in het licht gezet, wat zorgde voor een prachtige en feestelijke sfeer voor het event. Het resultaat was spectaculair. Alle gasten werden tijdens de ‘Ranking de Parels’  uitgenodigd om in de banken plaats te nemen. Op het breedbeeldscherm (9 x 3m) achter het podium was de presentatie middels het live-camera beeld ook achterin goed te volgen.

Livestream

Tijdens de avond waren er ongeveer 300 mensen aanwezig, om het bereik van het event te vergroten was het mogelijk om online mee te kijken via een live Stream. Wat wil zeggen dat er gedurende de avond een cameraman alles op beeld vastlegt waarna er middels een live Stream de beelden direct, online, (Live, zoals de naam al zegt…) te volgen zijn.

Impressie van de uitreiking? Bekijk hierna de livestream!

Uw event ook Live Streamen? Kijk hier voor de mogelijkheden.