Total Event Care voor DOC Kaas verzorgd door AV Brothers. Op 1 april 2016 is DOC Kaas gefuseerd met de Duitse zuivelonderneming DMK GROUP. DMK is een samenwerkingsverband tussen 8.300 actieve melkveehouders, coöperatieve aandeelhouders en circa 7.500 medewerkers. Daarmee is het een van de grootste zuivelcoöperaties in Europa. De stemming waarbij 1200 boeren aanwezig waren […]

Total Event Care voor DOC Kaas verzorgd door AV Brothers.

Op 1 april 2016 is DOC Kaas gefuseerd met de Duitse zuivelonderneming DMK GROUP. DMK is een samenwerkingsverband tussen 8.300 actieve melkveehouders, coöperatieve aandeelhouders en circa 7.500 medewerkers. Daarmee is het een van de grootste zuivelcoöperaties in Europa.

De stemming waarbij 1200 boeren aanwezig waren werd in 2016 volledig door AV Brothers ondersteund: Techniek, stemsessie, hostessen, logistiek, etc.

Sandra Wolff, directiesecretaresse: “Het was al de tweede keer dat DOC Kaas de diensten van AV Brothers inhuurde. We zijn wederom zeer professioneel ondersteund. Ze denken mee en zijn flexibel. En ook nog prettig in de omgang. Bedankt!”

Afgelopen najaar werd er voor de Nederlandse leden een vergadering georganiseerd om hen van de laatste ontwikkelingen en strategieën op de hoogte te stellen. De 550 leden werden in de IJsselhallen in Zwolle ontvangen door de Duitse directie.

Welke rol had AV Brothers bij het event;

  • Deelnemersregistratie
  • Content voorbereiding en support
  • Hostess team voor ontvangst en het uitreiken van headsets
  • Live talkservice Duits-Nederlands & Nederlands-Duits
  • AV Techniek: Meerdere projectieschermen, geluid, videoregie, licht en rigging
  • Projectbegeleiding voor een soepel verloop van de diverse diensten voorafgaand en tijdens het event.