Sfeerverlichting Rol van AV Brothers: Technische regie, Licht geluid en beeld. Onze locatiepartner Eenhoorn Meeting Centre in Amersfoort vroeg ons mee te denken over de verlichting in de plenaire zaal. De ruime moderne zaal is zeer geschikt voor een uitgebreid gala aan sfeerverlichting en konden we er een mooi plan voor schrijven. Leveranciersdag Tijdens de […]

Sfeerverlichting

Rol van AV Brothers: Technische regie, Licht geluid en beeld.

Onze locatiepartner Eenhoorn Meeting Centre in Amersfoort vroeg ons mee te denken over de verlichting in de plenaire zaal. De ruime moderne zaal is zeer geschikt voor een uitgebreid gala aan sfeerverlichting en konden we er een mooi plan voor schrijven.

Leveranciersdag

Tijdens de leveranciersdag werden alle vaste leveranciers van de Eenhoorn uitgenodigd. Zij werden met een boeiende presentatie van het management meegenomen in de strategie en plannen voor de toekomst. AV Brothers werd als locatiepartner en vaste leverancier ook uitgenodigd. Deze dag was de uitgelezen kans om het eerste idee van de verlichting te lanceren. En met succes! De genodigden waande zich in een volledig andere sfeer en dat werd met regelmaat opgemerkt, missie geslaagd! Leuk voor de Eenhoorn en voor AV Brothers.

Impact van licht…

Bekijk de bijgaande foto’s en beoordeel zelf wat het licht en de verschillende kleuren voor een invloed hebben op de ruimte! Een dergelijke sfeer kunt u ook geven aan uw congres of business event, de mogelijkheden voor de techniek zijn eindeloos.
We denken graag met u mee.

Bekijk hier uitgebreidere informatie betreft Beeld, geluid en Licht