Congres ondersteuning bij locatiepartner Flint Rol van AV Brothers: technische ondersteuning hoofd- en subzaal, sprekersbegeleiding. Als vaste technische partner van Flint verzorgen wij voor het tweede jaar de ondersteuning voor het IIA Congres. Omdat we er wederom bij zijn is dat voor zowel de organisatie van het IIA Congres, Flint als locatiepartner en ons prettig […]

Congres ondersteuning bij locatiepartner Flint

Rol van AV Brothers: technische ondersteuning hoofd- en subzaal, sprekersbegeleiding.

Als vaste technische partner van Flint verzorgen wij voor het tweede jaar de ondersteuning voor het IIA Congres. Omdat we er wederom bij zijn is dat voor zowel de organisatie van het IIA Congres, Flint als locatiepartner en ons prettig werken. Er zijn bekende gezichten en de verwachtingen en manier van werken is bekend. Garantie voor een soepele verloop!

IIA Congres

Het jaarlijkse congres van het Instituut van Internal Auditors Nederland (IIA) vond plaats op juni 2018 & 2019 in Flint in Amersfoort. Met bijna 700 deelnemers en meer dan 50 sprekers en vrijwilligers was het congres wederom groter dan ooit. Het IIA Congres Creatie & Innovatie had veel te bieden: In twee dagen tijd krijgen internal auditors gelegenheid nieuwe kennis op te doen en te netwerken met vakgenoten. Het programma kent plenaire sessies en de mogelijkheid te kiezen uit diverse workshops voor een gevarieerd programma dat aansluit bij de persoonlijke voorkeuren van de internal auditor.

Sprekersbegeleiding

Jeroen is projectmanager bij AV Brothers, hij is verantwoordelijk voor de gehele productie en begeleidt de sprekers. Jeroen: ‘Het is fijn als je van meerwaarde kunt zijn voor het event en specifiek voor de sprekers; vlak voor het opgaan, bij het omhangen van de microfoon, maak ik een praatje met de spreker om ze even gerust te stellen. Zo kan ik een steentje bijdragen aan rustige, zelfverzekerde sprekers en dat draagt uit over het gehele event.

Opmerking van een van de sprekers: ‘ Doordat ik vorig jaar met Jeroen heb gewerkt, weet ik hoe er gewerkt wordt en hoef ik niet meer na te denken over het technische deel. Ik geef hem mijn laptop met presentaties en ik weet dat het goed komt. Zo kan ik mij op andere dingen concentreren, heel prettig!’

Flint Evenementen en Congressen

Flint is de ideale locatie voor een succesvol evenement in theatrale stijl. Een groot congres of juist een kleine vergadering, met meerdere zalen of juist een intieme sfeer: in Flint vindt u elke gewenste uitstraling.

Karin klein Wassink – Evenementencoördinator Flint: We ondersteunen onze opdrachtgever door heel goed te luisteren en te ontdekken wat de verwachtingen, wensen en het doel van het evenement zijn. Vandaar dat we ook vanaf de eerste aanvraag voor een evenement met alle disciplines om tafel gaan. Er zijn bij de bespreking met de opdrachtgever altijd een evenementencoördinator, technicus en horecamanager aanwezig. Op die manier begrijpen we waar het om gaat en kunnen we meedenken en onze kennis delen.

Kijk voor meer informatie op: Flint Evenementen en Congressen

Ook vaste technische ondersteuning in uw locatie? Word onze Locatiepartner!