VideoMapping Een stilstaand object of gebouw omtoveren tot een bewegend decor? Videomapping biedt dè uitkomst. Met videomapping creëer je een WAUW effect tijdens je event, of introductie van een nieuw product. Een stilstaand voorwerp komt in beweging of een gebouw komt tot leven! Wat is videomapping? Videomapping is de techniek waarbij een video wordt geprojecteerd […]

AV Brothers - Videomapping OLV

VideoMapping

Een stilstaand object of gebouw omtoveren tot een bewegend decor? Videomapping biedt dè uitkomst. Met videomapping creëer je een WAUW effect tijdens je event, of introductie van een nieuw product. Een stilstaand voorwerp komt in beweging of een gebouw komt tot leven!

Wat is videomapping?

Videomapping is de techniek waarbij een video wordt geprojecteerd op een object. Hiermee kunt u “stilstaande” objecten optisch laten bewegen en veranderen. Zo kunt u bijvoorbeeld een auto laten rijden of een gebouw tot leven laten komen. Videomapping is bijzonder geschikt als sensationele opener of afsluiter van uw evenement, maar ook voor bijvoorbeeld de opening van uw bedrijfspand.

Content Videomapping

Tijdens een gezamelijke brainstorm-sessie, bepalen we wat de content oftewel inhoud van voor de videomapping gaat worden. Op basis hiervan gaan onze mensen in de studio aan de slag en worden de spectaculaire beelden samengesteld en passend gemaakt.

Inspiratie?

Kijk hier ter inspiratie naar de adembenemende beelden van de Videomapping op de Onze Lieve Vrouwetoren.

Onze Lieve Vrouwetoren als basis.