Komt dat zien, komt dat zien…. Het Endo Circus Voor het 7de lustrum van de NVVE werd het ENDO Circus in het leven geroepen, georganiseerd in het Theater Amsterdam. Het Theater werd hiervoor omgedoopt tot circus inclusief artiesten. Naast de prachtige zaal heeft het theater ook een enorm scherm. Videoreportage, content verzorging en technische regie […]

Komt dat zien, komt dat zien…. Het Endo Circus

Voor het 7de lustrum van de NVVE werd het ENDO Circus in het leven geroepen, georganiseerd in het Theater Amsterdam. Het Theater werd hiervoor omgedoopt tot circus inclusief artiesten. Naast de prachtige zaal heeft het theater ook een enorm scherm.

Videoreportage, content verzorging en technische regie

Onze studio heeft voor het lustrum de content of wel de vormgeving van de presentaties voor haar rekening genomen. De sprekers leveren hun presentaties aan en wij zorgen dat het de juiste verhouding voor het prachtige scherm van het Theater Amsterdam wordt gebracht. En het geheel wordt geplaatst in het thema van het event: Het circus…
Daarnaast werd de hele dag door onze cameraman vastgelegd op camera. Het gehele event werd van welkomst, de presentaties, het diner en alles wat er omheen gebeurde vastgelegd in een videoreportage. Naderhand is er van een prachtige after-movie gemaakt waarin alle facetten aan bod kwamen.

Fijne samenwerking

Al vele jaren werken wij voor de Nederlandse Vereniging voor Endodontologie. AV Brothers reist met deze vereniging mee voor ondersteuning en begeleiding van hun congressen door het hele land. Waar zij gaan, gaan wij ook. Bedankt NVVE voor de prettige samenwerking!

Ook interesse in onze videoreportage? Bekijk dan onze videoproducties!