De Nationale Assistentendag De Nationale Assistentendag is allesbehalve een standaard congres: Studio 21, gastheer Humberto Tan en spetterende optredens vormen het decor van deze dag. Ieder jaar komen de meest actuele topics aan bod tijdens het congres. Nationale Assistentendag 2017, gaat digitaal met onderwerpen als; Omgaan met angstige patiënten met behulp van Virtual Reality’ en […]

De Nationale Assistentendag

De Nationale Assistentendag is allesbehalve een standaard congres: Studio 21, gastheer Humberto Tan en spetterende optredens vormen het decor van deze dag. Ieder jaar komen de meest actuele topics aan bod tijdens het congres.
Nationale Assistentendag 2017, gaat digitaal met onderwerpen als; Omgaan met angstige patiënten met behulp van Virtual Reality’ en ‘Is de computergestuurde verdoving de toekomst?’.

Rol van AV Brothers?

Studio 21 heeft qua techniek praktisch alles in huis zou je denken, wat is dan de rol van AV Brothers in dit geheel? Al vele jaren werken wij samen met Lies Ligtvoet van Best Dental Practice, de organisator van de Nationale Assistentendag. Doordat wij al langer samen werken zijn we goed op elkaar ingespeeld. Zo vormen wij de spil in de communicatie tussen de organisatie en de locatie doordat wij verstand hebben van de techniek en kunnen lezen en schrijven met de organisatie.
Vanaf beginsel zijn wij betrokken bij het event en denken mee in het proces. Voorafgaand brengen wij de verschillende presentaties in de juiste opmaak en één layout. Daarnaast verzorgen wij tijdens het event dat er, zonder de presentatie te storen, via een online tool, vragen gesteld konden worden. Aansluitend werden de vragen beantwoordt.

Uw congres interactievere maken? Klik hier voor bijvoorbeeld de mogelijkheden met ons stemsysteem.