Total Event Care voor DOC Kaas verzorgd door AV Brothers. Op 1 april 2016 is DOC Kaas gefuseerd met de Duitse zuivelonderneming DMK GROUP. DMK is een samenwerkingsverband tussen 8.300 actieve melkveehouders, coöperatieve aandeelhouders en circa 7.500 medewerkers. Daarmee is het een van de grootste zuivelcoöperaties in Europa. Afgelopen najaar werd er voor de Nederlandse […]

Total Event Care voor DOC Kaas verzorgd door AV Brothers.

Op 1 april 2016 is DOC Kaas gefuseerd met de Duitse zuivelonderneming DMK GROUP. DMK is een samenwerkingsverband tussen 8.300 actieve melkveehouders, coöperatieve aandeelhouders en circa 7.500 medewerkers. Daarmee is het een van de grootste zuivelcoöperaties in Europa.

Afgelopen najaar werd er voor de Nederlandse leden een vergadering georganiseerd om hen van de laatste ontwikkelingen en strategieën op de hoogte te stellen. De 550 leden werden in de IJsselhallen in Zwolle ontvangen door de Duitse directie.

Welke rol had AV Brothers bij het event;

  • Verzorging van de geprinte uitnodiging voor de leden
  • Content ondersteuning (check presentaties en lay-out)
  • Registratie van de aanwezige gasten bij de entree
  • Verzorging hostessen voor o.a. het uitreiken van headsets
  • Vertalen van de Duitse presentatie voor de Nederlandse deelnemers door de live- tolk met de bijbehorende techniek (headsets en tolk-cabine)
  • Technische ondersteuning en techniek voor de presentatie (sfeerverlichting, projectie, geluid.
  • Projectbegeleiding voor de soepele verloop van de diverse diensten voorafgaand en tijdens het event.

Namens DOC, Sandra Wolff:

“Het was al de tweede keer dat DOC Kaas de diensten van AV Brothers inhuurde. We zijn wederom zeer professioneel ondersteund. Ze denken mee en zijn flexibel. En ook nog prettig in de omgang. Bedankt!”